Center Revisjons nettside på en skjerm.

Revitalisering av nettside

Revitalisering av nettside for revisorfirmaet Center Revisjon.
Center Revisjon logo.

Center Revisjon

Center Revisjon er din revisor i Østfold! Et godt lag innen flere økonomiske grener som årsregnskap, revisjon, bærekraft og rådgivning.

Bransje

Regnskap

Bakgrunn

Nettsiden til Center Revisjon begynte å bli utdatert, den var ikke så rask som ønsket og hadde et system som ikke var optimalt for kunden å enkelt kunne styre innholdet i selv.

Tjenester

UX/UI, Nettside, Video

År

2023
Center Revisjons nettside på en skjerm.

Utfordringen

Center Revisjons nettside hadde behov for en revitalisering og optimalisering mtp. hastighet og søkbarhet. Mye av det eksisterende innholdet skulle med fra den gamle siden, men noe nytt innhold skulle også inn. I tillegg trengte designet et løft.

Løsningen

Løsningen ble å sette opp en ny nettside fra grunnen, med et betydelig løft på det visuelle aspektet, samt brukervennlighet. Økt fokus på navigasjon med logisk plasserte lenker, brødsmulestier og en tydelig meny gjør innholdet enkelt å finne for sluttbrukerene når de først er inne på nettsiden. Optimalisering av nettsiden mtp. søk gjør også Center Revisjon og deres tjenester enklere å finne på Google.

Center Revisjons nettside på en mobiltelefon.

Resultatet

Resultatet er en rask og moderne nettside med tiltalende og fengende innhold, som er enklere å navigere i. Kunden kan selv styre det aller meste av innholdet, inkludert tjenestene, aktueltsaker, ansatte, sideinnhold og ledige stillinger.

Prek takker for oppdraget!

Trenger du hjelp med det samme?
Ta kontakt med oss!

Portrettbilde av Christian.

Christian Kollerud

Kreatør Strategi & merkevare
+47 47 32 55 15
Portrettbilde av Ole.

Ole-Per Marthinsen

Kreatør Webdesigner
+47 93 45 09 56
Kristine Berg

Kristine Berg

Performance Marketing Specialist
+47 90 68 63 04