Pincho Nation mat klar til servering

Video og foto

Video og foto for åpningen av restauranten Pincho Nation i Fredrikstad
Pincho Nation logotype

Pincho Nation

Pincho Nation er en restaurantkjede med fokus på småretter, gode drinker, lave skuldre og god stemning.

Bransje

Restaurant

Bakgrunn

Pincho Nation tok kontakt med et ønske om å dokumentere åpningen av deres restaurant i Fredrikstad. De ønsket både bilder og film til bruk på hjemmesider og annet markedsmateriell. Prek takket for oppdraget, kastet seg rundt på kort varsel og fikk levert til deadline.

Tjenester

Foto, Video

År

2023
«Från bemötande till produkt har Prek visat perfekt resultat. Andreas tog uppgiften på största allvar och vi är väldigt nöjda. Prek kommer vara en del i vår fortsatta expansion i Norge»
– Anders Gustavsson
Restauranteier Pincho Nation Fredrikstad
Pincho Nation restaurant appbestilling

Utfordringen

Pincho Nation ville dokumentere åpningen av restauranten i Fredrikstad. Det ferdige resultatet skulle naturlig nok vise tematikken Pincho Nation har i sine restauranter, god stemning, innbydende mat og atmosfære.

Løsningen

Med håndholdt kamera fikk vi frem en tilstedeværelse som er ærlig/ekte. Vi brukte drone og timelaps-effekter for å ha flere typer klipp å leke med i postproduksjon.
Pincho Nation restaurant miljøbilde
Pincho Nation restaurant jøgler

Resultatet

Vi fanget den gode stemningen, med alle de fornøyde menneskene som besøkte åpningen denne dagen. Vi fikk med de imøtekommende ansatte, spente besøkende og i det hele tatt hele sirkuset. Den drivende musikken sammen med en miks med klipp av timelaps, drone, fokus -og tidsjusteringer gjorde filmen engasjerende å se på.

Prek takker for oppdraget!

Trenger du hjelp med det samme?
Ta kontakt med oss!

Portrettbilde av Andreas.

Andreas Ådnem

Kreatør Innholdsprodusent
+47 90 60 29 76