Vi tar personvern på alvor

Publisert
3. juni, 2022
Anslått lesetid
< 1 minutt

Relaterte tjenester

Strategi

Skrevet av

Portrettbilde av Ole.
Ole-Per Marthinsen
Nærbilde av en bunke med papirer med et skjema som heter «Personal Records».

Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin kommunikasjon. Personvern handler om retten til å få ha ditt privatliv i fred, et grunnleggende prinsipp i en rettsstat. Idealet er at den enkelte skal ha råderett over sine egne personopplysninger.

Case: Prek sender daglig ut f.eks. nyhetsbrev for sine kunder. E-post-mottakeren skal da i forkant godkjenne at vedkommende ønsker å stå på listen som mottaker av denne form for utsendelser av nyheter/kampanjer etc.

Husk at du og din bedrift som overleverer opplysningene har hovedansvaret!

Vi som ditt byrå, behandler dine data etter lovverket hos Datatilsynet og overfor tredjepart.

Vi sender ut juridisk Databehandleravtale til våre kunder i disse dager, med e-signatur. Nettopp for at du skal føle deg trygg hos oss og samtidig bli informert om eget ansvar.

Databehandleravtale

Alle virksomheter som benytter seg av en underleverandør har plikt til å ha en databehandleravtale. Den skal sikre at personopplysningene blir behandlet i samsvar med regelverket og setter en klar ramme for hvordan databehandleren kan behandle opplysningene.

u som vår kunde er den behandlingsansvarlige av oppgitte data. (Behandlingsansvarlig: Den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal brukes. Dette er vanligvis en virksomhet.)

Prek er databehandler. (Databehandler: Den som behandler personopplysninger på oppdrag fra den behandlingsansvarlige. Dette er vanligvis en virksomhet.) Kilde: Datatilsynet

Har du et unikt problem?

Vi står klare til å løfte prosjektet ditt til nye høyder!

Portrettbilde av Ole.

Ole-Per Marthinsen

Kreatør Webdesigner
+47 93 45 09 56
Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrev

Vi sender ut nyheter, lesestoff og relevante gullkorn til alle som ønsker litt kunnskapspåfyll og oppdateringer fra folk i bransjen. Vi lover selvsagt å ikke spamme deg.