The apprentice who became the young jedi – i rekordfart!

Publisert
12. januar, 2024
Anslått lesetid
2 minutter

Relaterte tjenester

Utvikling, Back-end-utvikling, Front-end-utvikling

Skrevet av

Portrett av Philip.
Philip R. Olafsen
Prek ansatt bilde. Hvit pil som peker nedover med teksten Philip ved siden av.

Etter en svært kort lærlingperiode hos oss, er vi skikkelig glade for at gjennomsnittsalderen i fima er redusert og vi har ansatt en virkelig flink og bra fyr. Philip Olafsen er utvikler, fortsatt i 20-åra og har et kvikt hode og en lærevillig innstilling. Læringskurven og leveransene har vært en fryd å følge med på. Vi har som vanlig tatt en kjapp prek med Philip og fått ham til å fortelle litt om seg selv.


Hvem er du Philip?

– Jeg er så glad for å være en del av dette fantastiske teamet, og takk for at dere ga meg sjansen til å jobbe med dere. Jeg har jo vært på utkikk etter en lokal bedrift som har mulighet til å ta på seg en utvikler, og etter jeg først møtte dere i fjor har det vært drømmen.

Portrett av Philip.


Jeg er født og oppvokst her i Fredrikstad og er veldig glad i byen. Selv om jeg har studert på NTNU i Trondheim og UiO, har jeg alltid hatt målet om å ende opp her igjen. Jeg har ikke den lengste utvikler-utdannelsen men har vært veldig dreven på å lære helt siden jeg oppdaget webutvikling-verdenen. Den fant jeg da jeg under pandemien hadde lyst til å lage en nettavis, og jeg begynte sakte men sikkert å sette meg inn i hvordan jeg kunne oppnå det målet. Jeg fullførte nettavisen, men etter ikke så lang tid så merket jeg at selve prosessen med å lage produktet gav meg mye mer enn selve produktet. Jeg hørte om GET Academy, en nettskole for koding, fra en god venn og meldte meg på. Etter det har det gått i ett kjør, hvor det alltid er noe nytt jeg prøver å lære meg eller lage.

– På fritiden finner du meg nok enten på ditt nærmeste treningssenter, kino med venner eller i marka med en podcast på ørene!

Hva gleder du deg mest til å jobbe med hos Prek?

– Jeg gleder meg til å kunne være del av et allerede dyktig og erfaringsrikt team, hvor jeg kan lære av de andre. Det blir gøy å tilby mine tjenester og hjelpe bedrifter med å øke sin digitale tilstedeværelse og jeg skal levere brukeropplevelser til å skryte av! Jeg elsker å følge med på ny utvikling av teknologier og gleder meg til å kunne dele min interesse og kunnskap med andre.

Og til slutt, fortell en fun fact om deg?

– Da jeg var 10 år gammel, var jeg med på et barnerenn i Kjusbakken på Hafjell, og der ropte opp navnet mitt som Phillippa Olafsen. Jeg var så flau at jeg trynet umiddelbart, så jeg kjører ikke i Kjusbakken lenger.

Har du et unikt problem?

Vi står klare til å løfte prosjektet ditt til nye høyder!

Portrett av Philip.

Philip R. Olafsen

Utvikler
+47 91 10 70 94

Relaterte artikler

Philip R. Olafsen
Chris Magnussen
Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrev

Vi sender ut nyheter, lesestoff og relevante gullkorn til alle som ønsker litt kunnskapspåfyll og oppdateringer fra folk i bransjen. Vi lover selvsagt å ikke spamme deg.