Aktuelt

Prek bytter hosting-leverandør – Her forklarer vi hvorfor

Publisert
12. juni, 2023
Anslått lesetid
< 1 minutt

Skrevet av

Relaterte tjenester

Nettside, Nettbutikk, Nettside

Prek har i mange år brukt ProISP som primær hosting-leverandør til nettsider/nettbutikker. ProISP har fungert veldig bra, men vi har sett at det finnes bedre løsninger på markedet som gir raskere nettsider og flere muligheter for oss og våre kunder. 

Vi har vurdert flere alternative plattformer og testet flere, men har nå landet på en plattform vi er ekstremt fornøyd med.

Vi har i en periode på 3 måneder nå testet plattformen Cloudways av DigitalOcean. Cloudways gir oss mulighet til å konfigurere alle våre servere slik vi selv ønsker. Dette har gitt fantastiske resultater i form av ytelse, noe som igjen gir en forbedret SEO.

Vi har landet på denne plattformen og er allerede i gang med å flytte nettsider og nettbutikker over på ny plattform.

Prek er innrullet som Agency Partner i Cloudways, noe som gir våre kunder gode fordeler!

For de som vil vite litt mer

Cloudways er som nevnt utviklet og driftet av DigitalOcean, men er ikke begrenset til DO’s datasentere. Cloudways gir oss mulighet til å velge blant flere av de største cloud-løsningene på markedet, deriblant Google Cloud, Amazon og Vultr m.fl. Vi velger alltid den lokasjonen og løsningen som passer best for hver spesifikke kunde.

Cloudways fungerer samtidig utmerket med Cloudflare, noe som gir ytterligere beskyttelse og ytelsesforbedringer for våre nettsider.

Relaterte artikler