På sporet av målbar suksess: Våre workshops gir ditt team forsprang i markedet

Publisert
24. november, 2023
Anslått lesetid
2 minutter

Relaterte tjenester

Strategi, Kundereise

Skrevet av

Kristine Berg
Kristine Berg
Beskåret bilde av en gruppe unge mennesker som brainstormer med notater på en glassvegg på et kontor

I konkurransegrenen digital markedsføring, er det å holde tritt med utviklingen ikke bare en fordel – det er en nødvendighet. En virkningsfull aktivitet som vil ta bedriften din fremover i feltet, er å delta i workshops som dykker ned i detaljene for å definere effektive forretningsmål med SMART-metoden. Det er ferskvare å forstå kundenes behov og kanalpreferanser og nødvendig med kontinuerlig finpussing av ferdigheter for å lage godt innhold som treffer. 

Prek gir deg eksempler på innhold i en god workshop, og hvorfor det er et strategisk trekk å investere tid i workshops som kan ta din bedrift raskere til mål.

Forretningsstrategi med SMART-metoden: Drivstoff for presisjon og fokus

SMART-metoden går ut på å sette spesifikke (S), målbare (M), oppnåelige (A attainable), relevante (R) og tidsbegrensede (T) forretningsmål. Å gjøre denne øvelsen gir et godt grunnlag for å lykkes med din strategi. Workshopen gir et strukturert miljø der dere kan samarbeide om å definere og spisse målene deres. Denne presisjonen sikrer at hvert markedsføringstiltak er i tråd med overordnede forretningsmål, optimaliserer ressurser og gir meningsfulle resultater.

Identifisere målgrupper: Presis markedsføring på sitt beste

Å forstå målgruppen din er hjertet av effektiv markedsføring. Workshopen legger til rette for en grundig gjennomgang av demografiske, psykografiske og atferdsaspekter, og hjelper deg med å lage roller som resonerer med dine ideelle kunders brukerreiser. Med denne kunnskapen blir markedsføringsinnsatsen din svært målrettet, og du når riktig publikum til riktig tid med riktig budskap.

Ideer og konsepter til strategi skrevet på Post-IT notes på en glassvegg.

Kundenes kanalpreferanser: Navigering i det digitale landskapet

Det digitale landskapet er stort, med forbrukere som navigerer sømløst gjennom ulike kanaler. Workshops gir deg innsikt i kundens omni-kanalpreferanser (bruk av alle kanaler), slik at du kan tilpasse markedsføringsinnsatsen for relevant og konsistent innflytelse på tvers av plattformer. Denne helhetlige forståelsen av kundereisen sikrer at merket ditt forblir synlig og engasjerer publikum, der de er.

Inbound innholdsproduksjon: Hvordan begeistre og fange oppmerksomheten til potensielle kunder

I den digitale virkeligheten er innhold konge. Vår workshop gir deg kunnskapen og verktøyene du trenger for å lage tiltalende innhold som tiltrekker, engasjerer og konverterer potensielle kunder. Fra blogginnlegg og innhold i sosiale medier, til videoer og e-postkampanjer vil du lære å kuratere innhold som ikke bare tilfører verdi, men også posisjonerer merket ditt som en autoritet i din bransje.

Gi din bedrift det lille forspranget

Å delta i våre workshops er en strategisk investering som gir avkastning for din bedrift innen måloppnåelse, kommunikasjon og merkevarekjennskap. Mens du og ditt team fordyper dere i felles innsikt, samarbeid og læringsopplevelsene, utstyres dere ikke bare med uvurderlige ferdigheter, men legger også grunnlaget for at bedriften deres skal trives og lykkes i det stadig skiftende digitale landskapet. 

Maksimer potensialet i din digitale markedsføringsstrategi – la workshops være startblokken for reisen din mot målbar suksess.

Har du et unikt problem?

Vi står klare til å løfte prosjektet ditt til nye høyder!

Kristine Berg

Kristine Berg

Performance Marketing Specialist
+47 90 68 63 04
Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrev

Vi sender ut nyheter, lesestoff og relevante gullkorn til alle som ønsker litt kunnskapspåfyll og oppdateringer fra folk i bransjen. Vi lover selvsagt å ikke spamme deg.