Ny ansatt i Prek – Møt Kristine

Publisert
23. mai, 2023
Anslått lesetid
2 minutter

Relaterte tjenester

Strategi

Skrevet av

Kristine Berg
Kristine Berg
Samlebilde med alle de seks ansatte i Prek AS.

Etter noen uker med «gjesteopptreden», var Kristine fast på plass hos oss fra 1. mai.

Vi har tatt en prek med Kristine og bedt henne fortelle litt om seg selv. 

Kristine Berg
Bilde av Kristine Berg i Prek AS

– Først vil jeg si tusen takk for tilliten, jeg er veldig spent og glad for å bli en del av Prek-gjengen. Jeg har et veldig godt inntrykk av dere og jeg gleder meg til å være med på å utvikle våre tjenester videre.

Ettersom jeg begynner å bli voksen, har jeg gjort litt forskjellig gjennom min karriere. Jeg har fagbrev som grafisk formgiver, men digital markedsføring og kommunikasjon har vært min motivator for faglig utvikling og tatt meg videre i nye karrieremuligheter flere ganger. Jeg har jobbet hos annonsører og i byrå, med både B2B og B2C markeder, noe jeg ser på som en styrke med tanke på å sette meg inn i alle varierte kunders behov. Jeg har en bachelor i PR og markedskommunikasjon fra BI og drives av å jobbe strategisk med kommunikasjon, synlighet og digitale kundereiser.

Som ny i teamet, hva oppfatter du som unikt med Prek og hva skal du bidra med?

– Dette er en skikkelig kreativ gjeng! Her er kunden 100 % i fokus og det jobbes til alle døgnets tider. Dette forholdsvis lille byrået i antall ansatte, har en stor bredde i kunnskap og erfaringer på alt fra tradisjonell reklame og webdesign til digital synlighet, video og fotoproduksjon. Jeg har tro på at jeg har noe å tilføye innen digital strategi, kommunikasjon og annonsering. 

Kan du fortelle en fun fact om deg selv? 

-Jeg ligger nok litt over sunn holdning til det å ønske å levere maksimalt på alt jeg gjør. En gang tilbød jeg meg å smøre en fyr på ryggen med solkrem, da han spurte meg om jeg kunne gjøre han en tjeneste, før han selv rakk å si at han bare ønsket at jeg tok et bilde av at han hoppet i sjøen …         

Har du et unikt problem?

Vi står klare til å løfte prosjektet ditt til nye høyder!

Kristine Berg

Kristine Berg

Performance Marketing Specialist
+47 90 68 63 04
Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrev

Vi sender ut nyheter, lesestoff og relevante gullkorn til alle som ønsker litt kunnskapspåfyll og oppdateringer fra folk i bransjen. Vi lover selvsagt å ikke spamme deg.