Integrasjoner og digitalisering

Publisert
20. september, 2020
Anslått lesetid
2 minutter

Relaterte tjenester

Back-end-utvikling, Apper, CRM, Integrasjoner

Skrevet av

Portrettbilde av Chris.
Chris Magnussen
Et kontormiljø hvor sammenkobling er visualisert med masse hvite streker.

La oss fortelle dere litt om hva vi kan bistå med for å gjøre arbeidsdagen mer effektiv for deg og de ansatte: Vi vil gjerne fortelle deg litt mer om integrasjoner og automatisering.

Integrasjoner

Digitalisering betyr integrasjoner. Integrasjoner sørger for informasjonsflyt mellom to eller flere uavhengige systemer.

Hva hvis vi kunne få alle dine ERP/CRM eller andre interne systemer til å snakke sammen og utveksle informasjon? Hva hvis vi i tillegg kunne integrere eksterne løsninger som gjør at du slipper å fylle ut så mye informasjon i systemet, det hentes heller automatisk via eksterne tjenester som feks brreg.no, proff.no, veivesenet, kommuner, banker og andre offentlige og private aktører?

Eksempel: Hva hvis Bedriften AS kunne tilbudt private og proffe kunder en mobilapplikasjon for enkel bestilling, levering og håndtering av deres produkter og tjenester? Det er fullt mulig, og vi vet hvordan vi kan strukturere deres interne systemer for å håndtere dette. Vi kan legge til rette for sømløs håndtering av bestillinger, leveranser og service.

Det er fullt mulig å få til allerede i dag og Prek har allerede hjulpet flere med digitalisering og integrasjoner.

Automatisering

Automatisering er også et ledd i digitaliseringen av bedrifter. Det finnes mange typer automatisering. Hva om et enkelt bestillingsskjema på nettsidene dine eller i nettbutikken din setter i gang en prosess i dine interne systemer, slik det går fra bestilling til ferdig pakket produkt uten at du engang har sett ordren komme inn? Ved å bruke ovennevnte integrasjoner kan vi automatisere det aller meste av dine internrutiner. Det er bare fantasien som setter en stopper, men der har vi mange gode idèer og vi er ikke redd for å tenke utenfor boksen.

Kort fortalt er det uendelige muligheter i integrasjoner og automatisering. Både offentlige og private aktører deler mer enn gjerne data i dag, noe som gjør at vi har tilgang til store mengder data som vil kunne gjøre din og dine ansattes arbeidshverdag mer effektiv.

Vi hjelper deg gjerne med å kartlegge behov og muligheter innen integrasjoner og automatisering, så ikke nøl med å ta kontakt.

Har du et unikt problem?

Vi står klare til å løfte prosjektet ditt til nye høyder!

Portrettbilde av Chris.

Chris Magnussen

Utvikler Performance & analyse
+47 95 09 18 19

Relaterte artikler

Philip R. Olafsen
Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrev

Vi sender ut nyheter, lesestoff og relevante gullkorn til alle som ønsker litt kunnskapspåfyll og oppdateringer fra folk i bransjen. Vi lover selvsagt å ikke spamme deg.