Du tjener ikke penger på å leke gjemsel

Publisert
28. april, 2021
Anslått lesetid
< 1 minutt

Relaterte tjenester

Strategi, Display & programmatisk, Inbound Marketing, Kampanjesider, Kundereise, Landingssider, Performance Marketing, Rapportering & analyse, SEM, Sosiale medier

Skrevet av

Portrettbilde av Chris.
Chris Magnussen
Kristine Berg
Kristine Berg
En kvinne gjemmer seg bak en stol og pult.

Få bedriften din på nett, nå ut til kunder med Google Ads

Alle søker i dag på Google etter nye tjenester og produkter, både jobb og privat. Ikke en og en, men tusenvis samtidig. Finner de din bedrift, produkter eller tjenester som et alternativ i søket er du et steg nærmere salg.

Det er din jobb i forkant å sørge for en god presentasjon av det du ønsker å selge eller informere om på din egen nettside. Leter kunden for lenge etter relevant informasjon, klikker de seg ut og velger konkurrenten. Vi veileder deg.

Det er ingen kvikk-fiks å bli høyt rangert av Google. De velger de som har best og mest relevant innhold på nettsiden og som betaler mest. Det koster penger å være størst, best og øverst.

For å nå kommende kunder og få mersalg hos eksisterende må innholdet på landingssiden (nettsiden) oppdateres jevnlig over lang tid. Trenger du hjelp til oppstart på Google eller ønsker bedre score på kampanjene er Prek Google- partner og har relevant erfaring.

Er du en av de som tenker at dette har jeg ikke budsjetter til? Har du råd til å la være? Et tilbud fra oss er gratis og vi ser kun etter løsninger.

Har du et unikt problem?

Vi står klare til å løfte prosjektet ditt til nye høyder!

Portrettbilde av Chris.

Chris Magnussen

Utvikler Performance & analyse
+47 95 09 18 19
Kristine Berg

Kristine Berg

Performance Marketing Specialist
+47 90 68 63 04
Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrev

Vi sender ut nyheter, lesestoff og relevante gullkorn til alle som ønsker litt kunnskapspåfyll og oppdateringer fra folk i bransjen. Vi lover selvsagt å ikke spamme deg.