Bli mer synlig med Prek

Publisert
20. april, 2020
Anslått lesetid
< 1 minutt

Relaterte tjenester

Nettside, Sosiale medier, Video

Skrevet av

Portrettbilde av Andreas.
Andreas Ådnem
Kristine Berg
Kristine Berg
Nærbilde av et fotoobjektiv.

I dag er det stor konkurranse om å fange seernes oppmerksomhet. Stillbilder er ikke lenger tilstrekkelig, nå er det video som gjelder – på nettsider, men spesielt i sosiale medier. Video engasjerer mer og blir prioritert fremfor tekst og bilde. En god video som fanger besøkendes oppmerksomhet på din nettside vil gi deg stigende plassering i søkemotorer.

I sosiale medier har du svært få sekunder til å få seerne til å stoppe opp og se din video fremfor å scrolle videre. For å holde på seernes oppmerksomhet er det viktig med riktig oppbygning av video og bruk av grafikk og tekst.

Stockbilder(kjøpebilder) er det blitt mye av og det fungerer bra til mye. Utfordringen er at du ikke vet om konkurrentene eller andre i samme bransje bruker de samme bildene som deg. Ønsker du derimot at dine besøkende og potensielle kjøpere skal få et større innblikk i hva din bedrift gjør, er det viktig med informative og personlige bilder og video.

Prek stiller opp med godt kamera, teknisk innsikt og godt humør for å gi deg det du trenger for å bli synlig på nett.

Har du et unikt problem?

Vi står klare til å løfte prosjektet ditt til nye høyder!

Portrettbilde av Andreas.

Andreas Ådnem

Kreatør Innholdsprodusent
+47 90 60 29 76
Kristine Berg

Kristine Berg

Performance Marketing Specialist
+47 90 68 63 04
Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrev

Vi sender ut nyheter, lesestoff og relevante gullkorn til alle som ønsker litt kunnskapspåfyll og oppdateringer fra folk i bransjen. Vi lover selvsagt å ikke spamme deg.