Animasjon til opplæring

Publisert
10. mai, 2021
Anslått lesetid
2 minutter

Relaterte tjenester

Animasjon, Motion graphics

Skrevet av

Portrettbilde av Andreas.
Andreas Ådnem
En ung kvinne med rosa genser og likeledes rosa hår, men turkist headset, noteter på papir for en PC.

Filmpakker reduserer opplæringskostnader på sikt

En animasjonsfilm stikker seg ut og gjør budskapet lettfattelig og underholdende. Terskelen er mye lavere for å se en film på nett enn å lese en tekst. Mest hensiktsmessig er å kombinere produksjonen av flere opplæringsfilmer/kurs samtidig for bedre pakkepris.

Opplæringsfilmer er en fantastisk måte å redusere onboarding kostnader på sikt – både internt og eksternt til kunder. Film er det formatet som skaper mest engasjement. En animasjonsfilm stikker seg ut og gjør budskapet lettfattelig og underholdende. Terskelen er mye lavere for å se en film på nett enn å lese en tekst. Mest hensiktsmessig er å kombinere produksjonen av flere opplæringsfilmer/kurs samtidig for bedre pakkepris. Opplæringsfilmer er en fantastisk måte å redusere onboardingkostnader på sikt – både internt og eksternt til kunder. Film er det formatet som skaper mest engasjement.

Film og foto

Film og foto er følgesvenner som inspirerer og attraherer. Film og foto dokumenterer og forteller de gode historiene. Vi skreddersyr film fra A til Å – med manus, storyboard og produksjon, slik at du oppnår ditt ønskede formål!

  • Reklame
  • HMS
  • Bruksanvisninger
  • Dokumentasjon av ditt team
  • Bedriftspresentasjon
  • Invitasjoner
  • Awardshow etc. etc.

En filmsnutt sier mer enn 1000 ord

Skal du overbevise kolleger, kunder eller investorer, holde et foredrag, eller presentere et produkt? Din presentasjon er kundens førsteinntrykk. Den må fange oppmerksomheten slik at innholdet blir både likt og husket. Presentasjonen skal gjenspeile kvaliteten i bedriften. Presentasjoner må oppdateres jevnlig og i takt med tiden.

En digital presentasjon kan f.eks. være i Google, PowerPoint eller en video/animasjon. Ønsker du å skape oppmerksomhet og bli husket, finnes det i dag flere kreative løsninger. Det å nå frem til publikum ved å skape engasjement kan være enklere sagt enn gjort.

Vi har lang erfaring med å utarbeide presentasjoner. Vi gir råd om hvordan din presentasjonen kan få mest og best oppmerksomhet fra ditt publikum.

Har du et unikt problem?

Vi står klare til å løfte prosjektet ditt til nye høyder!

Portrettbilde av Andreas.

Andreas Ådnem

Kreatør Innholdsprodusent
+47 90 60 29 76

Relaterte artikler

Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrev

Vi sender ut nyheter, lesestoff og relevante gullkorn til alle som ønsker litt kunnskapspåfyll og oppdateringer fra folk i bransjen. Vi lover selvsagt å ikke spamme deg.